MPMS logo
MPMS logo
Portali i punës së Kosovës

Portali i punës së Kosovës

Kërko vend pune në Kosovë

Kërkimi avancuar

2,118
Punëkërkues
1,748
Punëdhënës të regjistruar
308
Vende të lira pune

Shpalljet

Zyrtar përgjegjës për parandalimin e konfliktit të interesit
SENUSHE SALLAHU
Senushe.Sallahu@rks-gov.net
038 200 26 260
Zyrtar përgjegjës për të pranuar dhe trajtuar sinjalizimin
TEUTA BLLACAKU
Teuta.Bllacaku@rks-gov.net
038 200 26 223
Zyrtar përgjegjës për qasje në dokumente publike
LUMNIJE XHEMAJLAJ
Lumnije.Xhemajlaj@rks-gov.net
038 200 26 250

Migrimi

Divizioni për Migrim synon të bëhet ofrues publik i besueshëm.
Me performancë të mirë dhe i mirëpritur i shërbimeve për informim, të cilat lidhen me migrimin për qëllime punësimi.

Lexo më shumë

Si punon?

Krijo një llogari
Postoni vend pune për të treguar në lidhje me kërkesat tuaja. Ne do t'ju përputhemi shpejt me profesionistët e pavarur të duhur.
Specifikoni dhe kërkoni vend pune
Shfletoni profilet, vlerësimet dhe propozimet, më pas intervistoni kanditët kryesorë.
Aplikoni për vend pune
Përdorni platformën KJP për të biseduar, për të ndarë skedarë dhe për të bashkëpunuar nga desktopi juaj ose gjatë lëvizjes në kohë reale.

4 kyçjet e fundit

4 njoftimet e fundit

Parametra

Ndrysho ballinën