MPMS logo
MPMS logo
Portali i punës së Kosovës

Portali i punës së Kosovës

Kërko vend pune në Kosovë

Kërkimi avancuar

3,205
Punëkërkues
4,127
Punëdhënës të regjistruar
24
Vende të lira pune

Shpalljet

Migrimi

Divizioni për Migrim synon të bëhet ofrues publik i besueshëm.
Me performancë të mirë dhe i mirëpritur i shërbimeve për informim, të cilat lidhen me migrimin për qëllime punësimi.

Lexo më shumë

Si punon?

Krijo një llogari
Postoni vend pune për të treguar në lidhje me kërkesat tuaja. Ne do t'ju përputhemi shpejt me profesionistët e pavarur të duhur.
Specifikoni dhe kërkoni vend pune
Shfletoni profilet, vlerësimet dhe propozimet, më pas intervistoni kanditët kryesorë.
Aplikoni për vend pune
Përdorni platformën KJP për të biseduar, për të ndarë skedarë dhe për të bashkëpunuar nga desktopi juaj ose gjatë lëvizjes në kohë reale.

4 kyçjet e fundit

4 njoftimet e fundit

Parametra

Ndrysho ballinën