MPMS logo
MPMS logo
Portali i punës së Kosovës

Portali i punës së Kosovës

Regjistrohuni si punëkërkues
Duke krijuar një llogari si punëkërkues në KJP, ju keni mundësinë të krijoni CV-në tuaj, të kërkoni punë dhe trajnim si dhe të aplikoni për një vend pune.
Regjistrohu

Regjistrohuni si punëdhënës
Duke u regjistruar si punëdhënës në KJP, ju do të jeni në gjendje të kërkoni për CV që përputhen me kërkesat tuaja dhe të shikoni, ruani dhe organizoni kandidatët për ta bërë rekrutimin më të lehtë.
Regjistrohu

4 kyçjet e fundit

4 njoftimet e fundit

Parametra

Ndrysho ballinën