MPMS logo
MPMS logo
Kosovski portal za posao

Kosovski portal za posao

Poziv za Prijavljivanje - PROGRAM SAMOZAPOŠLJAVANJA ZA REPATRISANA LICA

Datum objavljivanja: 06.04.2023

Ministarstvo Finansija, Rada i Transfera (MFRT)/Agencija za Zapošljavanje Republike Kosovo (AZRK) u saradnji sa Programom za Razvoj Ujedinjenih Nacija (UNDP) uz podršku Ministarstva Unutrašnjih Poslova (MUP)/Departman za Reintegraciju Repatrisanih Lica (DRRL), objavljuju poziv za repatrisana lica za podnošenje prijava za otvaranje preduzeća sa podrškom snabdevanje tehničkom opremom/alatom u okviru Programa Samozapošljavanja.

Oko Programa za Samozapošljavanje

Cilj Programa za Samozapošljavanje je da podrži registrovana nezaposlena repatrisana lica da stvore izvodljive biznis planove koja su u stanju da opstanu u konkurentnom tržištu promovišući samozapošljavanje kao aktivnu meru tržišta rada. Podrška grantom nudi opremu/alat za realizaciju Biznis Plana.

Program će kontinuirano pomoći razvoju biznisa kroz savetovanje repatrisanih nezaposlenih lica kvalifikovanjem kako bi bili usešni u odabranom polju. Predstavljeni program samozapošljavanja je konkurentni program kako bi garantovao najviši mogući povrat investicija. Proces odabira ima za cilj osiguranje transparentnosti i lojalnu konkurentnost i da podrži najbolje biznis ideje i planove koji garantuju održive rezultate.


PREUZIMAJ BIZNIS PLAN OVDE

Dokumenti

4 nedavne veze

4 nedavna obaveštenja

Podešavanje

Promenite početnu stranicu